Panasonic Lumix DC-S1R

Primele mirrorless-uri Full Frame de la  Panasonic si parteneriatul Sigma, Leica, Panasonic

Panasonic Lumix DC-S1R

Panasonic Lumix DC-S1R este camera de înaltă rezoluție mirorrless.

Acesta are un senzor de 47MP și este construit în jurul obiectivului „L” dezvoltat de Leica și adoptat acum de către Panasonic și Sigma.

Echipat cu o stabilitate remarcabila a imaginii si un nou procesor Venus Engine, camera performeaza la cele mai inalte standarde. Echipat cu o stabilitate remarcabila a imaginii si un nou procesor Venus Engine, camera performeaza la cele mai inalte standarde. Pentru a capta momentul decisiv, fotograful incadreaza imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai inalta rezolutie din lume cu o claritate neegalata, multumita ecranul OLED cu 5,76 milioane de puncte. Aparatul are o etanseizate impotriva intemperiilor si a apei in proportie de 100% 

Panasonic Lumix DC-S1R

Inregistrare video cursiva la rezolutie 4K 60p/50p

In combinatie, tehnologia 4K, senzorul CMOS siprocesor Venus Engine de la Panasonic permit inregistrare video la rezolutie 4K 60p/50p spectaculoasa (QFHD 4K: 3 840 x 2 160 MP4) in format tip cadru intreg. Gratie acestor tehnologii avansate, chiar si scenele in miscare rapida sunt inregistrate cursiv si natural.  Durata maxima de inregistrare este de 15 minute la rezolutie 4K 60p/50p.

Panasonic Lumix DC-S1R

Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe: Surprindeti in mod clar fiecare instantaneu interesant

Realizati cu incredere fotografii incredibil de exacte cu aparatul tinut in mana, fara a va face griji cu privire la tremur: gratie sistemului Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe, compensarea inteligenta va vine in ajutor. Aceasta este echivalenta cu 6 dublari ale duratei expunerii, ceea ce inseamna ca puteti utiliza o viteza mai redusa a obturatorului cu 6 trepte, pana la pozitia de teleobiectiv. Camera foto LUMIX S1R elimina tremurul atat din carcasa, cat si din obiectiv, chiar si la setarea de teleobiectiv. De asemenea, functioneaza atat la fotografiere, cat si la inregistrare video, inclusiv inregistrare video 4K. Puterea uimitoare a caracteristicii Body I.S. (Stabilizator imagine pentru carcasa) pe 5 axe cu capacitate de compensare cu 5,5 trepte corecteaza tremurul pentru toate obiectivele, inclusiv cele care nu dispun de caracteristica O.I.S. * Sistemul Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe poate fi utilizat impreuna cu obiectivele S-R24105 si S-R70200 incepand din data de 1 februarie 2019. Pe baza standardului CIPA (directie de rotire in jurul axei verticale/pas: distanta de focalizare f = 200 mm atunci cand se utilizeaza obiectivul S-R70200).  Pe baza standardului CIPA (directie de rotire in jurul axei verticale/pas: distanta de focalizare f = 50 mm atunci cand se utilizeaza obiectivul S-X50).

Panasonic Lumix DC-S1R

Tehnologie de recunoastere avansata

Tehnologia Panasonic-ului Lumix DC-S1R este avansata, asigura un control unificat asupra senzorului, a procesorului si a obiectivului pentru a oferi focalizare de inalta precizie si cu viteza ridicata, indiferent de unghi. Comunicarea extrem de rapida dintre senzor si obiectiv, la 480 cps si tehnologia DFD (Depth From Defocus – Adancime de la defocalizare) de la Panasonic ajuta la transpunerea in realitate a focalizarii de inalta precizie si cu viteza ridicata, de aproximativ 0,08 secunde. In plus, focalizarea automata in conditii de iluminare redusa se realizeaza la un nivel impresionant de -6 EV. Sensibilitatea mai ridicata si reglarea optimizata a senzorului au crescut performanta de detectare a luminantei, ceea ce face posibila focalizarea exacta la lumina stelelor. Tehnologia AI avansata poate recunoaste nu doar corpul uman, ci si animale precum caini, pisici si pasari, iar sistemul de urmarire de inalta performanta contribuie la mentinerea subiectului in focalizare in permanenta. 11 EV, la pozitia de unghi larg cu S-R24105 (CIPA), la setarea LVF de 120 cps. La ISO100, F1.4, AFS. Ținta de contrast de 100 %.

Panasonic Lumix DC-S1R

Panasonic Lumix S1R Specificații cheie

Panasonic Lumix DC-S1R are un preț de listă de 3699 USD. Alaturi de aparatul de fotografiat, Panasonic a anuntat 50mm F1.4, 24-105mm F4 si 70-200mm F4 lentile pentru sistemul L. Acestea sunt la prețuri de 2299, respectiv 1299 și respectiv 1699 dolari. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza lentile SL existente, seria APS-C ‘TL’ și o gamă de obiective „Art” de la Sigma pe care le-a anunțat pentru montarea L.

 • Senzor CMOS cu cadru complet de 47MP
 • Adâncimea de la sistemul de detectare a contrastului de la Defocus de detectare a contrastului
 • Sistem cu 5 axe în „corp dual”
 • Rezistenta la apa
 • 187 MP „High Res”
 • 6 fps exploziile cu AF continuu
 • 5.76M-punct EVF
 • Ecran tactil cu ecran tactil de 2,1 m
 • Captură video UHD 4K / 60p cu recoltare de 1,09x și binare cu pixeli
 • Un slot XQD și un card SD
 • 360 de fotografii / încărcare utilizând LCD
 • Încărcarea USB, inclusiv de la încărcătoare de laptop / tabletă și bănci portabile de alimentare

Un dispozitiv de prindere a gripului (DMW-BGS1) este disponibil pentru aproximativ 350 $.

Panasonic Lumix DC-S1R