POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

INFORMAȚII PRIVIND PROTECTIA DATELOR

Stimati vizitatori!
Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile de mai jos:

Protecția datelor

Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-aţi pus la dispoziţie este deosebit de importantă pentru firma noastră.
Orice informaţii furnizate RED TOUR 360 SRL prin intermediul site-ului vor fi folosite si protejate potrivit dispozițiilor legale.
Firma nostră administrează toate datele cu caracter personal primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si Legea nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
În cazul în care dvs. puneţi în mod benevol la dispozitia firmei noastre orice date cu caracter personal, sunteţi de acord ca firma noastră, în scopul şi pe durata determinata de specificul operațiunii, să înregistreze aceste date şi să le administreze.
Pe lângă informaţiile furnizate de dumneavoastră, este posibil ca firma noastră să adune informaţii şi în timpul vizitelor dumneavoastră pe pagina de Internet a RED TOUR 360 SRL sau în aplicaţia pe web a firmei noastre, prin intermediul Instrumentelor noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri). Firma noastră va utiliza în mod provizoriu următoarele informaţii generate automat – care nu conţin date cu caracter personal – în scopul întreţinerii tehnice a paginii de Internet:

  • adresa de protocol de Internet (adresa IP)
  • denumirea domeniului (URL)
  • datele de accesare
  • istoricul de accesare al clientului (adică paginile vizualizate, link-urile pe care se face click)
  • codul HTTP de răspuns
  • datele paginii web de unde se face accesarea
  • cantitatea de octeţi utilizată cu ocazia vizitării
  • data şi durata vizitări
  • datele paginilor vizualizate, sau
  • tipul şi limba browser-ului utilizat.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm citiţi secţiunea Cum foloseşte firma nostră Cookie-urile.

Utilizarea şi transmiterea datelor. Confidențialitate

Dacă firma noastră doreşte să utilizeze datele furnizate de dvs. într-un alt scop decât cel pentru care a fost efectuată înregistrarea iniţială, Firma noastră va informa persoana în cauză şi va solicita acordul prealabil al acesteia, acordându-i posibilitatea ca după aceea să anuleze acordul respectiv în orice moment. Firma nu va transmite nici unei terţe persoane datele cu caracter personal pe care le administrează, cu excepţia situaţiilor obligatorii prevăzute de lege, fără acordul prealabil al persoanei în cauză.
Firma noastră va avea dreptul de a utiliza datele cu caracter personal pe care dvs. i le-aţi pus la dispoziţie pentru următoarele scopuri:

  • cercetări de piaţă, analizarea pieţei
  • analizarea obiceiurilor clienţilor
  • întocmirea statisticilor privind vizitatorii
  • organizarea concursurilor cu premii gratuite şi a altor jocuri de noroc,

Firma noastră va trata toate informaţiile referitoare la persoane, la datele cu caracter personal şi la relaţiile de afaceri cu noi, ale clienţilor şi ale partenerilor săi şi ale altor clienţi ca fiind informaţii confidenţiale.

Securitatea prelucrării datelor

Pentru a evita utilizarea neautorizată a datelor cu caracter personal administrate de RED TOUR 360 SRL şi utilizarea necorespunzătoare a acestora, societatea noastră a luat măsuri complexe tehnice şi de exploatare pentru siguranţă. Supunem sistematic controlului procedurile de siguranţă utilizate de noi şi le îmbunătăţim în concordanţă cu noile dezvoltări tehnologice.

Informare

La solicitarea dvs. în scris, firma noastră vă va informa despre administrarea datelor Dvs. cu caracter personal. O data pe an, aveti dreptul sa obtineti in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele Dumneavoastra sunt sau nu prelucrate.
Prin cererile formulate, in conditiile prevazute de Legea 677/2001, va puteti exercita urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei.
Vă atragem atenţia asupra faptului că de pe pagina de Internet a firmei noastre puteţi ajunge şi pe paginile de Internet ale altor companii şi organizaţii. Firma nostră nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi corectitudinea datelor comunicate pe acestea, nici pentru protecţia datelor dvs. În cazul utilizării unor astfel de pagini de Internet, vă recomandăm să vă interesaţi în legătură cu politica de protecţie a datelor pe care o are organizaţia care a publicat pagina respectivă.

Cum foloseşte UNITATEA NOASTRA Cookie-urile

„Cookie” este un fişier de date mic (un fişier de date care permite schimbul de informații între server şi client) transferat de o pagină de Internet pe hard drive-ul calculatorului dvs. Firma noastră sau furnizorii săi de servicii trimit cookie-uri atunci când vizitaţi pagina sau paginile noastre de Internet unde apar anunţurile noastre publicitare, unde faceţi cumpărături, unde solicitaţi sau personalizaţi informaţii sau unde vă înregistraţi pentru anumite servicii.

Firma noastră foloseşte cookie-uri pentru a afla dacă aţi mai vizitat vreodată pagina noastră de Internet şi pentru a identifica acele funcţii/servicii care vă pot fi de folos. Cookie-urile de tip HTTP şi Flash pot îmbunătăţi experienţa dvs. ca vizitator prin păstrarea informaţiilor preferate de dvs. la vizitarea paginii noastre. Cookie-urile de tip HTTP sau Flash nu sunt capabile să vă identifice ca persoană.
În general, cookie-urile sunt clasificate ca cookie-uri de „sesiune” sau cookie-uri „persistente”.
Cookie-urile de sesiune nu rămân pe calculatorul dvs. după ce închideţi browser-ul.
Cookie-urile persistente rămân pe calculatorul dvs. până le ştergeţi sau expiră. Majoritatea browser-elor acceptă cookie-urile automat în mod implicit, însă dvs. puteţi în mod uzual să le refuzaţi sau să le acceptaţi selectiv prin ajustarea preferinţelor din browser-ul dvs. Dacă dezactivaţi cookie-urile, este posibil ca anumite opţiuni de pe pagina noastră de Internet să nu fie disponibile pentru dvs. sau unele pagini să nu fie afişate corespunzător.
Puteţi găsi informaţii despre browser-ele populare şi despre cum să ajustaţi preferinţele cu privire la cookie-uri în secţiunea de ajutor şi suport a browser-ului dumneavoastră.

Firma nostră utilizează următoarele tipuri de cookie-uri
Cookie-uri analitice

Atunci când vizitaţi o pagină de Internet a firmei noastre, programele software analitice creează un „cookie” anonim care ne spune dacă aţi mai vizitat pagina respectivă înainte. Acest tip de cookie ne ajută să urmărim câte persoane vizitează pagina de Internet, de unde sunt persoanele respective şi ce pagini de Internet vizualizează acestea. Apoi folosim aceste informaţii pentru a vedea performanţele paginilor respective şi a găsi modalităţi de a le îmbunătăţi. Cookie-urile analitice sunt utilizate numai pentru colectarea de informaţii statistice şi nu pot fi utilizate pentru identificarea persoanelor.

Cookie-uri pentru performanţele paginilor

Unele cookie-uri sunt folosite pentru a ţine minte preferinţele dumneavoastră în materie de instrumente sau opţiuni cu care interacţionaţi pe pagina noastră de Internet. De exemplu, dacă folosiţi centrul nostru virtual de carduri, folosim un „cookie” pentru a ţine minte detaliile dvs. pentru conectare. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal.

Cookie-uri cu ţintă geografică

Utilizăm acest tip de cookie-uri pentru a afişa conţinutul relevant pentru regiunea dvs. Aceste cookie-uri utilizează informaţii din browser-ul dvs. pentru a determina locaţia dvs.